Ateliers Van Thiel voor stillevens, portretten en schildercursussen voor de liefhebber en de professional  
Home Nieuws Galerie Lessen/cursussen Biografie Contact
           

Privacy Statement

De uitgever van deze website respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website. U kunt deze website anoniem bezoeken. Bij bezoek aan deze website zal de uitgever van deze website, met inachtneming van hetgeen hierna is bepaald, geen gegevens van u verzamelen en/of op enigerlei wijze verwerken.

Wanneer u deze website bezoekt, wordt het IP-adres vastgelegd met behulp van een zogenaamde statistic server. Deze server genereert gegevens die anoniem worden verwerkt en alleen voor statistische doeleinden worden gebruikt.

Indien u persoonlijke gegevens invult, behandelen wij deze informatie vertrouwelijk. Wij gebruiken uw gegevens om aan u de voor u gevraagde en relevante informatie te verstrekken. Wij verstrekken deze informatie alleen aan derden die wij hebben ingeschakeld om u van de door u gevraagde informatie te kunnen voorzien. Door uw gegevens in te voeren gaat u hiermee akkoord.

Dit privacy statement is niet van toepassing op websites van derden die via links op deze website kunnen worden bezocht.

De uitgever van deze website behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Het is daarom aan te raden het privacy statement regelmatig te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

.

 

© Alexandra Van Thiel, aangesloten bij Pictoright • disclaimer • sitemap • privacy